ASEAN Franchise Expo & Symposium 2015

SYMPOSIUM PROGRAMME

DAY 1 (Conducted in Mandarin)

REAL ESTATE INVESTMENT OPPORTUNITY IN MALAYSIA

4th September 2015 (Friday)

Time Duration Agenda
8.30am – 9.15am 60 mins Registration
9.15am – 9.30am 20 mins Guests enter to Ballroom & Corporate Video Presentation
9.30am – 9.45am 10 mins Emcee Introduction
9.45am – 12:00 noon 1 ½ hr OPENING CEREMONY
12:00pm – 02.30pm 150 mins Lunch Expo Visit @ Ground Floor
02:30pm – 03:00pm 30 mins Developer: OSK Property Holdings BerhadProject Name: Gravitas
03:00pm – 03:30pm 30 mins Developer: Astaka Padu Sdn BhdProject Name: The Astaka
03:30pm – 04:15pm 45 mins Q&A Session by sharing speaker
04:15pm – 04.30pm 15 mins Lucky Draw Session
04:30pm – 05.30pm 60 mins Networking Session
05.30pm End of Event 

DAY 2 (Conducted in Mandarin)

CHINA IMPORT EXPORT FACILITIES & INVESTMENT FORUM & SHOWCASE

5th September 2015 (Saturday)

symposium-program-summary

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Organiser reserves the right to make changes to the program / speakers as and when deemed fit without prior notice.

 

DAY 3 (Conducted in English)

FRANCHISING & RETAILING IN NEW FRONTIER

6th September 2015 (Sunday)

8.00 am – 8.45 am            : Registration & Morning Coffee

8.45 am – 9.00 am            : Opening Remarks by Professor Dato Dr Jayles Yeoh

9.00 am – 10.00 am          : Global Franchising Trends Impacting ASEAN

Speakers:    Mr Troy Franklin of World Franchise Associates

Dato Dzulkifli Mahmud, CEO – MATRADE

10.00 am – 10.30 am       : Short Break

10.30 am – 10.50 am       : Brand Introduction 1

10.50 am – 11,10 am       : Brand Introduction 2

11.15 am – 12.15 pm        : Panel Session 1 – Securing Finance for Your Franchise Business

Panelist: Standard Chartered Bank, CGC and PNS

12.15 pm – 02.00 pm       : Networking Lunch

02.00 pm – 03.00 pm       : Panel Session 2 – ASEAN & China Market – Import, Export and FTA Policy

Panelist: MATRADE; Mr Jason Lin, BBQ Global Connection China and Mr. Le Van Hai from Vietnam

03.00 pm – 03.20 pm       : Brand Introduction 3

03.20 pm – 03.40 pm       : Brand Introduction 4

03.40 pm – 4.40 pm         : Panel Session 3 – Retail Mall Selection for Your Business

Panelist: Mr. Ho Chin Soon, Chairman – Ho Chin Soon Research Sdn Bhd

Representatives from Wealth Mastery Academy

04.40 pm – 05.40 pm       : Panel Session 4 – Entrepreneurship Success Stories

Panelist:            Dato Joshua Liew, MarryBrown;

Dato Richard Koh, OWG;

Mr T.T. Teoh, Global Technology;

Mr. Kenny Hoo, Founder & Chief Researcher of GOOD FENG             SHUI® Geomantic Research.

05.40 pm                              : Closing Speech by Organising Chairman

End

 

The Organiser reserves the right to make changes to the program / speakers as and when deemed fit without prior notice.

AFES 2015 Symposium Programmes